In beeld: 15 leukste outfits van het Eendracht Festival


Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Yes! Het Eendracht Festival was gister weer in town! Tijdens dit showcase festival laten meer dan 130 Rotterdamse muzikanten, kunstenaars, organisaties en ondernemers zien hoeveel talent Rotterdam te bieden heeft. De acts waren dit jaar verspreid over zo’n twintig festival-locaties op en rond het Eendrachtsplein, waaronder WORM boven en kelder, Rotown, Boudewijn, Coffee Company, de Witte Aap, Wunderbar,en Venezia. Meisjes aan de Maas was er natuurlijk bij, dit keer om de tofste festivallooks voor jullie te spotten! Bekijk ze hieronder!

Noel en Marije
Noël (24): “Wat ik altijd meeneem naar een festival? Eh… mijn schoenen en mijn afro? Ik ben eigenlijk aan het werk, ik hoor namelijk bij de organisatie. Marije ook. We hebben eigenlijk de taken niet echt verdeeld, doen alles een beetje samen.”
Marije (21): “Hé, mag ik er ook op?”

Sanne
Sanne (18)

MarijnMarijn (27)

CelineCeline (33)

Rosa en Naomi
Rosa (25) en Naomi (26): “Ons favo Rotterdamse festival is Lost and Sound, maar hier is het ook tof. Wat we altijd meenemen naar een festival? Een schone onderbroek.”

DaveDave (21): “Ik ben eigenlijk mensen aan het werven voor het bedrijf waar ik werk, maar een fotootje kan wel even. Ik ga zo het festival nog wel even checken.”

Aniek en DorineAniek (26) en Dorine (26)

WilmaWilma (21)

AshleyAshley (25)

NickyNicky (27): “Tuurlijk mogen jullie me op de foto zetten!”

JuliaJulia (23)

Laura
Laura (29): “Wat lief dat jullie dat vragen, ik heb echt maar wat uit de kast getrokken, haha!”

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Rotterdam Festivals

Geschreven door…

Liza Karsemeijer (hoofdredacteur). Al sinds haar studententijd is Liza (1991) niet meer uit nultien weg te slaan. Na het afronden van haar master journalistiek werkt ze nu als freelance journalist en tekstschrijver voor o.a. Elsevier, Algemeen Dagblad en Uitagenda Rotterdam. Ze houdt van reizen, cultuur, design, muziek en films. Ze wil eigenlijk alleen een eigen kantoor omdat ze dan een hond kan nemen – verder bevalt het flexwerkleven haar prima. Meer info vind je op lizakarsemeijer.nl.

Geef een reactie