We Are Labels opent deuren in Rotterdam


Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Rotterdam heeft er een nieuwe hotspot bij: multibrandstore We Are Labels opende haar eerste Rotterdamse vestiging aan de Meent! Aanstaande vrijdag vindt de officiële opening plaats, maar Meisjes aan de Maas was al eerder bij het persevent aanwezig om de collectie van deze toffe nieuwe boetiek voor dames én heren te bewonderen. Kijk en lees mee!

We Are Labels is een succesvolle mannen- en vrouwenwinkel die allerlei toffe kledingmerken (o.a. Just Female, Levi’s, Samsoe Samsoe, Minimum, Modstrom en Marie Sixtine) verkoopt. Inmiddels zijn er zes WeAreLabels boetieks in Amsterdam, waarvan een in de Pijp en een in de Negen Straatjes. De winkels staan bekend om hun kleine, exclusieve maar betaalbare merken van veelal Scandinavische oorsprong.

Wat wij zo tof vinden aan de collectie, is dat deze altijd minimalistisch en stijlvol is, van goede kwaliteit en betaalbaar (het overgrote deel van de collectie kost tussen de € 40,- en € 80,-). De items zijn makkelijk af te stylen met een paar toffe eyecatchers en je kunt ze het hele jaar door dragen. Een superfijne afwisseling op het door H&M en Zara overheerste straatbeeld!

Nina en Liza bewonderden de collectie tijdens de persopening. Ook de We Are Labels collectie bekijken? De winkel aan de Meent 119-121 is nu geopend en vrijdag 11 december vindt de officiële opening plaats!

Fijne combinatie: wijn drinken en shoppen!

Foto’s: WeAreLabels

Geschreven door…

Liza Karsemeijer (hoofdredacteur). Al sinds haar studententijd is Liza (1991) niet meer uit nultien weg te slaan. Na het afronden van haar master journalistiek werkt ze nu als freelance journalist en tekstschrijver voor o.a. Elsevier, Algemeen Dagblad en Uitagenda Rotterdam. Ze houdt van reizen, cultuur, design, muziek en films. Ze wil eigenlijk alleen een eigen kantoor omdat ze dan een hond kan nemen – verder bevalt het flexwerkleven haar prima. Meer info vind je op lizakarsemeijer.nl.

Geef een reactie