5x kaartjes halen voor koningsdagfestivals

Koningsdag

Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Nu al een artikel over Koningsdag? Ja, dat klopt! Het is een beetje aan de vroege kant, maar dat geldt ook voor de kaartverkoop. Om te voorkomen dat je een goed feestje misloopt, heeft Meisjes op de Maas een overzicht gemaakt van de betaalde festivals op woensdag 27 april én informatie over de kaartverkoop.

Kralingse Bos Festival

De Kralingse Bos is een dagje the place to be voor feestgangers. Het Kralingse Bos Festival bestaat uit vier podiums met daarop Nederlandse en internationale artiesten. De line up bestaat uit onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, Henrik Schwarz, De Likt en Ben Klock. Kaartjes zijn sinds gisteren te koop voor 25 euro. De early birds krijgen 5 euro korting.

Oranjebitter

Het grootste koningsdagfestival van Rotterdam is altijd een groot spektakel. Het thema is Little Big Adventure, geïnspireerd door de nieuwe, groene omgeving. Oranjebitter verhuist namelijk van de Parklaan naar het Euromastpark. De line up is nog niet bekend, maar de kaartverkoop start al op zaterdag 5 maart. Een kaartje kost 22,50 euro per stuk. De early birds-verkoop is de dag ervoor tijdens de pre-sale borrel bij Picknick. Je maakt dan alvast kennis met andere feestgangers én je krijgt een kleine korting van 2,50 euro.

S’Oranje Festival

Bij S’Oranje Festival is het extra feestelijk, want het festival bestaat dit jaar precies tien jaar! Net zoals de voorgaande jaren vindt het plaats op Plein 1940 aan de Blaak. Het is alleen nog de vraag wie er gaat optreden, want de line up is voorlopig nog geheim. De early bird tickets zijn inmiddels wel uitverkocht. Gelukkig zijn er nog normale toegangskaarten over. Deze kosten 27,50 euro per stuk en zijn online verkrijgbaar.

Kroon Festival op Koningsdag

Kroon Festival

Kroon Festival strijkt ook dit jaar neer op het Willemsplein. Niet alleen heb je hier een mooi uitzicht op de Erasmusbrug, maar je hebt ook te maken met wat Rotterdamse artiesten. Wacht eens even… Dit klinkt verdacht veel als Koningsdagfestival Rotterdam. Goed opgemerkt! We hebben het namelijk over hetzelfde festival. Er is nu sprake van een nieuwe naam. Op het programma staan Sam Feldt, Benny Rodrigues, Karim Soliman, Cleavage, etc. Tickets zijn nu beschikbaar voor 10 euro per stuk.

Nacht voor Oranje

Niet echt een festival en ook niet op Koningsdag, maar wel lekker als je zin hebt om mee te blèren op Nederlandse hits. De Nacht voor Oranje is hét feest voor wie even in de oranjesfeer wil komen. Op het programma staan onder meer Lange Frans, Gebroeders Ko, Wolter Kroes en Lee Towers. De dag erna kan je feestend door naar een van de koningsdagfestivals. Kaarten zijn te koop vanaf 18 euro.

Foto’s: Oranjebitter en Kroonfestival

Geschreven door…

Lisa (1993) woonde eigenlijk in Utrecht, maar raakte tot over haar oren verliefd op 010. Die nieuwe liefde, en daarmee bedoelt ze niet haar Rotterdamse vriend, was reden genoeg voor een verhuizing. Als freelance journalist schrijft ze regelmatig over de Maasstad. Voor Meisjes aan de Maas schrijft en fotografeert ze onder andere voor de rubriek ‘Flexwerken met de Meisjes’. Volg haar ook op Instagram.

Geef een reactie