Dancefloat begint nieuw festivalconcept in de Rotterdamse haven


Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Wat doe jij dit weekend? Nog niks? Jawel, je gaat naar Dancefloat. En Meisjes aan de Maas gaat met je mee!

Dancefloat is een nieuw Rotterdams festivalconcept waarbij het feest zowel op twee enorme partyschepen als op de kades van de Maas plaatsvindt. De line-up is een mix van house, eclectic, techno en hardstyle en bestaat uit onder andere DJ Chuckie, The Opposites, The Flexican & MC Sef, Sidney Samson en Charly Lownoise VS Mental Theo: je kunt dus kiezen welke party area jouw voorkeur heeft. Dobberend op de Maas van de muziek genieten of liever vanaf de kade naar je favoriete DJ luisteren? Het kan allebei! Meisjes aan de Maas is zaterdag uiteraard de hele dag aanwezig en doet backstage verslag van dit bijzondere, nieuwe festivalconcept.

Waar voor je geld

Het centrale idee van Dancefloat, georganiseerd door festivalorganisator DUCOS Productions, is de interactie tussen de kade en de schepen. Je kunt tussen twee verschillende kaartjes kiezen: op één van de schepen (€ 32,50) of op de kade (€ 17,50).

Ben je een echte technoliefhebber? Dan kies je voor de Techno Zone (bekijk de line-up hier). Op het andere schip is een House & Eclectic Zone ingericht (de line-up bekijk je hier). Dit Flagship fungeert bovendien als een soort drijvend podium: festivalgangers kunnen vanaf het dek genieten van optredens van o.a. The Opposites en DJ Chuckie op de kade. Kies je voor één van de partyschepen, dan ben je de hele dag zoet: om half 1 vertrekt de boot vanaf de kade om pas in de avond weer aan te meren.

Kies je liever voor feesten op de kade? Wat ons betreft zeer aan te raden, want voor € 17,50 krijg je maar liefst de hele dag optredens van de vetste DJ’s in drie verschillende areas. De Parkkade is ingedeeld in een Hardstyle Area, een Eclectic Area en een House Area. Met het kadeticket heb je toegang tot alle drie de area’s.

Tickets voor op de Parkkade of één van de boten koop je hier!

dancefloat

Ook naar Dancefloat? Dan zien we je daar! Wij lopen de hele dag rond op de Parkkade om verslag te doen. Hou onze social media dus in de gaten! Enne, zie je ons lopen? Misschien zetten wij je dan nog wel op de foto. 😉

Geschreven door…

Liza Karsemeijer (hoofdredacteur). Al sinds haar studententijd is Liza (1991) niet meer uit nultien weg te slaan. Na het afronden van haar master journalistiek werkt ze nu als freelance journalist en tekstschrijver voor o.a. Elsevier, Algemeen Dagblad en Uitagenda Rotterdam. Ze houdt van reizen, cultuur, design, muziek en films. Ze wil eigenlijk alleen een eigen kantoor omdat ze dan een hond kan nemen – verder bevalt het flexwerkleven haar prima. Meer info vind je op lizakarsemeijer.nl.

Geef een reactie