9 tips voor een tof teamuitje in Rotterdam

teamuitje Rotterdam

Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

In ‘Tessa Organiseert’ geeft redacteur Tessa tips voor het ultieme verjaardagsfeestje, de beste borrel of de mooiste bruiloft in nultien. Natuurlijk valt daar het jaarlijkse bedrijfsuitje ook onder, een dag waar je met collega’s even niet over werk hoeft te praten en elkaar van een hele andere kant leert kennen. Voor wie de jaarlijkse borrel niet wilt doorbrengen aan een dinertafel met het hele team zijn dit de tips voor een teamuitje in Rotterdam.

1. Team on Tour

Ga de deur uit en de stad verkennen, Rotterdam heeft nog vele mooie, onontdekte plekjes. Een citytour brengt je natuurlijk naar de hotspots die onze stad te bieden heeft, maak het daarom extra leuk door de fiets te pakken of je te wagen op een Segway en vergeet niet nog een ritje te maken met Splashtours.

2. Escape Room

Een optie die altijd goed is, met een team ontsnappen uit een benarde situatie. Je kunt er zelfs een herhaaldelijk teamuitje van maken en alle Escape Rooms in Rotterdam uitproberen.

 3. Bezoek een festival

Want er is ieder weekend wel iets in Rotterdam te doen! Je hoeft alleen maar even de Uitagenda erbij te pakken en een leuk festival uit te zoeken in een gewenst genre. Wat dacht je van een culinaire hoogtepuntjes op Foodtruck festival of Djemaa el Fna? Cultuur snuiven bij de Museumnacht of een Japans Filmfestival. Natuurlijk zijn er ook genoeg muziekfestiviteiten als de Popronde, technofestivals of de Dag van de Rotterdamse muziek. Het voordeel? Er zijn festivals voor ieder budget.

Djemaa el Fna

4. Glow in the dark minigolf

Een geheel nieuwe dimensie aan de sport minigolf waar je in een waanzinnig fluorescerend decor de hindernissen moet doorstaan om een hole in one te slaan. De baan van 5. Glowgolf is uitgerust met speciale effecten en blacklights in de decorstukken, gegarandeerd een leuke beleving!

5. Net als op televisie

Iedere donderdag zit ik misschien net als velen van jullie aan de buis gekluisterd om te zien wie de nieuwe Robinson van het jaar wordt. De complotten, de proeven en de onvergetelijke uitspraken van deelnemers zetten je iedere keer weer aan het denken: zou ik dat ook kunnen? Misschien is het verstandig om dat eerst te testen in de veilige omgeving van Rotterdam maar wel onder dezelfde omstandigheden. Over complotten en proeven gesproken, de Wie is de Mol variant mag ook zeker niet over het hoofd gezien worden.

6. Workshop

Misschien een activiteit die voor de hand ligt, maar daarom niet minder leuk. Zo kun je gezellig met collega’s cocktails gaan maken (die je zelf weer kunt opdrinken), jezelf vereeuwigen op film met een lip dub of een kookworkshop uit een inspirerend land. Stiekem lijkt mij de cursus Plat Rotterdams nog het allerleukste…

Teamuitje Rotterdam

7. Skiën of snowboarden

Geen budget voor een skiuitje in Oostenrijk? Houd het dan dichtbij huis met een teamuitje in Rotterdam bij Indoor Ski & Snowboard. Voor de wintersporters is het natuurlijk hartstikke leuk om te zien wat de onervaren collega’s ervan bakken in de sneeuw.

8. Bubble Soccer

Voor iedereen die op zijn zachts gezegd niet de skills heeft van een Messi of Ronaldo is deze variant op voetbal een prima uitkomst. Het is vooral hilarisch! Iedereen wordt in een gigantisch opblaasbare bal gehesen en moet proberen te scoren bij de tegenpartij. De uitdaging zit in het niet tegen elkaar oplopen en omvallen. Je kunt dit Bubble Voetbal teamuitje naar ieder Rotterdams park halen, let wel op de picknickers en zongenieters om je heen.

9. Lekker in het water

Oke, het project is misschien nog niet gerealiseerd, maar hoe gaaf zou het zijn om te kunnen surfen, suppen, raften, kanoën of scuba duiken in de Rotterdamse waters? Heel gaaf! RiF010 is een uniek en innovatief project wat watersporten in Rotterdam mogelijk wilt maken. Het plan is om een installatie te ontwikkelen welke perfecte golven tot 1,5 meter hoog door het gezuiverde water van de Steigersgracht laat rollen. To be continued…

Geschreven door…

Tessa (1991) is vlakbij Rotterdam opgegroeid en heeft sinds haar studententijd de stad niet meer verlaten. Na haar studie Leisure Management is ze eigenlijk in het schrijven gerold en is nu werkzaam als freelance tekstschrijver en redacteur. Voor Meisjes aan de Maas gaat ze terug naar de roots van haar studie en gaat ze op zoek naar de plekken om een gaaf event te organiseren, van een verjaardag tot een bruiloft of gewoon een goed feest.

Geef een reactie