Dearhunter Vintage en kapper DYEhard: knippen en shoppen in één pand aan de Eendrachtsweg


Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Bij vintageparadijsje Dearhunter in Rotterdam kun je niet alleen shoppen, maar je ook laten knippen bij kapper DYEhard: beide ondernemers delen namelijk op harmonieuze wijze het pand aan de Eendrachtsweg. Meisjes aan de Maas is fan!

Bij Dearhunter scoor je de leukste items uit de jaren  ’60 tot en met ’80. Naast vintagekleding, schoenen en accessoires verkoopt eigenaresse Hanneke ook aparte sieraden en tassen met print van eigen hand. Vooral de katoenen tassen zijn een aanrader: uniek en opvallend. De vintage is van hoge kwaliteit: het is duidelijk dat Hanneke alle items met grote zorg selecteert. Ze struint hiervoor allerlei rommelmarkten af, maar kapotte of vieze kleding kom je bij Dearhunter Rotterdam echt niet tegen. Ook van de minimalistische inrichting van de winkel en kapsalon worden we erg blij. Vintage zoals het hoort te zijn!

Dearhunter deelt het pand met DYEhard, de kapsalon van Kitty van Drunen. Ze werkte eerst voor Kinki kappers, maar begon in maart 2013 haar eigen kapsalon. Meisjes aan de Maas heeft geen ervaring met haar knipkunsten, maar volgens Bogue zijn die, naast redelijk betaalbaar, meer dan prima!  Wij zijn dus zeker van plan om binnenkort persoonlijk kennis te maken met de DYEhard.

Dearhunter Vintage en DYEhard zijn te vinden op Eendrachtsweg 55a. Meer info vind je op de website van Dearhunter.


Foto’s: Meisjes aan de Maas en Marloes Zandbergen

Geschreven door…

Liza Karsemeijer (hoofdredacteur). Al sinds haar studententijd is Liza (1991) niet meer uit nultien weg te slaan. Na het afronden van haar master journalistiek werkt ze nu als freelance journalist en tekstschrijver voor o.a. Elsevier, Algemeen Dagblad en Uitagenda Rotterdam. Ze houdt van reizen, cultuur, design, muziek en films. Ze wil eigenlijk alleen een eigen kantoor omdat ze dan een hond kan nemen – verder bevalt het flexwerkleven haar prima. Meer info vind je op lizakarsemeijer.nl.

Geef een reactie