5x tips voor dit weekend van de Meisjes


Notice: get_the_author_email is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan get_the_author_meta('email'). in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-includes/functions.php on line 3928

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/init.php on line 215

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.meisjesaandemaas.nl/wp-content/plugins/wordpress-23-related-posts-plugin/recommendations.php on line 264

Bijna weekend! Heb je al plannen? Meisjes aan de Maas geeft weer tips voor de komende dagen. Agenda in de aanslag! 

Grand Opening Kaapse Maria (vrijdag 3 februari)
Fan van Kaapse Brouwers in de Fenix Food Factory? Dan kun je dit weekend je lol op: de heren van de Rotterdamse brouwerij openden in december namelijk een eigen proeflokaal aan de Mauritsweg. Je kunt er uiteraard terecht voor zelfgebrouwen bieren, maar ook om te te eten. De Grand Opening is deze vrijdag en chefs Onno en Bram presenteren verschillende op mahoniehoutsnippers gerookte gerechtjes!

Rotterdamse Oogstmarkt @ Noordplein (zaterdag 4 februari)
Zin in groenten en andere producten uit eigen stad, rechtsreeks van de makers? De tweewekelijkse boerenmarkt is er weer! Deze week op het Noordplein. 

Pica Pica Winterparade @ Heilige Boontjes (zaterdag 4 februari)
De Pica Pica Parade, een kleinschalig festivalletje, was afgelopen zomer een succes, dus volgt er dit weekend een wintereditie. Rotterdamse kunstenaars worden samengebracht met lokale muzikanten op de leukste hotspots!

IFFR Closing Night @ de Doelen (zaterdag 4 februari)
Eerder deze week gaven we filmtips voor Rotterdams grootste filmfestijn, maar het IFFR is alweer bijna afgelopen. Nog even het knallende eindfeest in de Doelen meepakken? Er zijn nog tickets te koop! Je gaat eerst naar de slotfilm (20th Century Women) en kan daarna tot in de late uurtjes dansen. Met dj’s, livemuziek en liveacts! 

Jazz Sunday @ 1NUL8 (zondag 5 februari)
Zin in een relaxte zondag? Elke eerste zondag van de maand organiseert café 1NUL8 een jazzmiddag met livemuziek van The Dutch Ratpack. Ideale manier om bij te komen van je zaterdagavond!

Geschreven door…

Liza Karsemeijer (hoofdredacteur). Al sinds haar studententijd is Liza (1991) niet meer uit nultien weg te slaan. Na het afronden van haar master journalistiek werkt ze nu als freelance journalist en tekstschrijver voor o.a. Elsevier, Algemeen Dagblad en Uitagenda Rotterdam. Ze houdt van reizen, cultuur, design, muziek en films. Ze wil eigenlijk alleen een eigen kantoor omdat ze dan een hond kan nemen – verder bevalt het flexwerkleven haar prima. Meer info vind je op lizakarsemeijer.nl.

Geef een reactie