Zakelijk

Samenwerken met Meisjes aan de Maas?

Meisjes aan de Maas staat altijd open voor leuke samenwerkingen met (Rotterdamse) ondernemers, winkelconcepten, evenementen en andere partijen. Ben of ken jij zo iemand? Schroom dan niet een mailtje te sturen naar info@meisjesaandemaas.nl: een kop koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken kan altijd!

N.B.: De Meisjes werken alleen samen met partijen waarover zij zelf enthousiast zijn en die passen bij het concept van het online magazine.

Journalistiek

Meisjes aan de Maas is een initiatief van journaliste Liza Karsemeijer, die werkzaam is als freelancer op het gebied van journalistiek en tekstschrijven voor verschillende landelijke en regionale media. Aan Meisjes aan de Maas werkt verder een team van journalisten, communicatieprofessionals en bloggers mee, vast of op basis van gastbijdragen. Meisjes aan de Maas stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de teksten die op de website verschijnen. Meer weten? Lees hier meer over ons of neem contact op.

Samenwerkingspartners

Meisjes aan de Maas heeft momenteel een vaste samenwerking met Rotterdam Festivals. Dit betekent dat wij iedere maand een tweetal blogs schrijven over een festival of cultureel evenement in de Maasstad, die zowel op Meisjes aan de Maas als op de Rotterdam Festivals-blog verschijnen. Daarnaast worden onze artikelen ook doorgeplaatst op de website van de Uitagenda Rotterdam en schrijven we maandelijks blogs voor De Buik van Rotterdam.